Тонкий лимонний смак, хрустка скоринка, кисленька начинка з ягодами – ідеальний десерт для кожного дня. Експериментуйте з вишнею, малиною, полуницею, смородиною або тим, що найбільше любите. Подаруйте собі та рідним приголомшливий літній аромат та сонячний настрій.
Приголомшливий аромат, шоколадно-вишневий ніжний смак. Готуються легко і швидко. Шоколадні мафіни з вишнево-лікерним сиропом- чудо-десерт, який прикрасить будь-яке свято і будні.
Лимонний торт з меренгою, він же легендарний американський LemonMerinquePie. Надзвичайно ніжний та легкий десерт, гідний званої вечері. Все, що вам необхідно – це приготувати лимонну бісквітну основу та повітряну меренгу, яка доповнить цитрусову кислинку солодкими нотками.
Легко, швидко, смачно! Девіз тих, хто готується до раптового візиту гостей. Тому рецепт пирога з варенням на швидку руку має бути в кулінарній книзі кожної господині.
Історія десерту «Віденський Захер» розпочалася у ХІХ ст. завдяки кондитеру Францу Захеру. Сьогодні «Віденський Захер» - це класика австрійської кухні, гастрономічна пам’ятка Відня і разом з тим, один з найпопулярніших тортів у світі. Його родзинка в насиченому шоколадному смаку та легкій фруктовій нотці, яку привносить абрикосовий джем. Зазвичай цей десерт подають разом зі збитими вершками.
Торт «Шоколадний пінчер» дивує не тільки своєю незвичайною назвою та виглядом, але й прекрасним смаком. Цей десерт підкорить серця навіть найвибагливіших та примхливих ласунів. Пінчер виходить дуже ніжним та соковитим завдяки шоколадному бісквіту зі сметанним кремом. Традиційно його готують з горіхами та родзинками. Інколи додають вишню або інші ягоди, а також банани та цитрусові.
Безцінна знахідка для любителів шоколаду та кави! Пористий, з яскравим шоколадним смаком та кавовим нотками. Торт подарує незабутні солодкі хвилини. І найголовніше – його дуже просто приготувати. Жодних хитрих штучок, екзотичних продуктів, численних маніпуляцій.